Vauhdikas meininki ja Konstassa esiintyvät tähtiartistit takaavat elämysrikkaan illan aitoon pohjalaiseen tyyliin. Rennonletkeän Bar Anteron puolella voit viettää aikaasi keskustelun, musiikin ja pelien parissa.

Ainoa tavoitteemme on tehdä illastasi onnistunut. Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi!

Perjantai 5.9.2014

DISCO & KARAOKE

Sisäänpääsy 5 €

Perjantaisin lauletaan karaokea klo 23 lähtien. Soittolistaltamme löytyy laaja valikoima niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia kappaleita. Tervetuloa laulamaan ja tanssimaan! Huom baari avataan klo 22!Lauantai 6.9.2014

TCT

Ennakkolippu 12 € ja ovelta 13 €

TCT on kolmen artistin muodostama kollektiivi, jonka musiikkityyli edustaa melodista funk- ja hip hop- vaikutteista popmusiikkia. Bändin tunnusmerkiksi on muodostunut tanssimusiikiksi soveltuva positiivinen groove, joka sisältää paljon tarttuvia melodioita ja urbaanin musiikin sovituksia. TCT sinkku "Rannalle" on jo rikkonut kultarajan!Varaa ryhmällesi VIP-tila!

Räätälöidään tilat/palvelut kaikilla herkuilla tarpeidenne mukaan.

Tiedustelut ja varaukset: pvr@kase.fiLiput nyt myös Lipputoimistosta!

Vältä jonot Konstan ovella ja osta liput ennakkoon Lipputoimistosta! Klikkaa tästäKonstan bilepaketti!

Viihderavintola Konsta ja Kansanlääkintäkeskus tarjoavat bilepakettia, johon kuuluu hotelliyöpyminen 2hh huoneessa, runsas aamiainen noutopöydästä sekä pääsylippu Konstaan. Lue lisää Kansalääkintäkeskuksen sivuilta.