Vauhdikas meininki ja Konstassa esiintyvät tähtiartistit takaavat elämysrikkaan illan aitoon pohjalaiseen tyyliin. Rennonletkeän Bar Anteron puolella voit viettää aikaasi keskustelun, musiikin ja pelien parissa.

Ainoa tavoitteemme on tehdä illastasi onnistunut. Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi!

Perjantai 25.4.2014

DISCO & KARAOKE

Sisäänpääsy 5 €

Perjantaisin lauletaan karaokea klo 23 lähtien. Soittolistaltamme löytyy laaja valikoima niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia kappaleita. Tervetuloa laulamaan ja tanssimaan!Lauantai 26.4.2014

KOTITEOLLISUUS

HUOM SHOWTIME KLO 24.00! Ennakkolippu 15€ ja ovelta 16 €

Kotiteollisuus on lappeenrantalainen yhtye, jonka musiikkityyli on suomirockin ja metallin sekoitusta. Vuonna 2004 yhtye voitti parhaan hard rock-metalli-albumin Emman albumillaan Helvetistä itään, ja tämä olikin osittain yhtyeen läpimurto. Harvinaista Kotiteollisuuden kappaleissa on se, että kitarasooloja ei juurikaan ole, vaan kitarasäestys perustuu raskaaseen, särisevään ja yksinkertaiseen kitarariffiin, jota toistetaan koko kappaleen ajan. Yhtyeen tyylilaji on vaihdellut laidasta laitaan; uusimmat julkaisut olivat silkkaa heavy metalia ja niitä ennen useat julkaisut olivat saman kaltaista suomirock/heavy metal -sekoitusta.Varaa ryhmällesi VIP-tila!

Räätälöidään tilat/palvelut kaikilla herkuilla tarpeidenne mukaan.

Tiedustelut ja varaukset: pvr@kase.fiLiput nyt myös Lipputoimistosta!

Vältä jonot Konstan ovella ja osta liput ennakkoon Lipputoimistosta! Klikkaa tästäKonstan bilepaketti!

Viihderavintola Konsta ja Kansanlääkintäkeskus tarjoavat bilepakettia, johon kuuluu hotelliyöpyminen 2hh huoneessa, runsas aamiainen noutopöydästä sekä pääsylippu Konstaan. Lue lisää Kansalääkintäkeskuksen sivuilta.